Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Kleuren en modellen

De collectie aluminium jaloezieën biedt de kleuren en modellen die jouw interieur compleet maken. Je kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen.

Van elegant tot robuust: aluminium jaloezieën

horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium zijn er van 16 mm tot 70 mm. Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Ladderband

Met ladderband geef je een extra accent aan je jaloezie. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en twee breedtes.

Inspiratie

Door het ruime aanbod aan kleuren en uitvoeringen vind je altijd een jaloezie waarmee je jouw interieur compleet maakt. Laat je inspireren en kijk eens op onze pagina’s vol wooninspiratie.

Praktisch

De aluminium horizontale jaloezieën van bece® zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor je badkamer of keuken. Je houdt ze ook gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Op maat gemaakt

Alle raamdecoratie wordt voor jou op maat gemaakt. Kom naar VAN DIJK interieur & verfspecialist in Driebergen, Leersum of Wijk bij Duurstede voor de collectie en vakkundig advies!