Voorwaarden monteurs

Reden bezoek

De monteur kan om 3 redenen bij je langskomen: voor het monteren van de producten van Van Dijk Verfzalem, voor een extra monteursbezoek en voor reparaties.

Tijdstip monteursbezoek

De monteur komt bij je langs:

 • in de ochtend tussen 08.30 en 13.00 uur (maandag t/m vrijdag) 
 • in de middag tussen 12.00 en 18.00 uur (maandag t/m vrijdag)

Het monteursbezoek

 • De VAN DIJK monteur herken je aan zijn VAN DIJK kleding.
 • Kun je er zelf niet bij zijn? Vraag dan iemand anders om de monteur te ontvangen. Deze persoon moet wel ouder zijn dan 18 jaar en zich kunnen legitimeren als de monteur hierom vraagt.
 • De monteur kan snel aan de slag als er voldoende werkruimte rondom de plaatsing van het product is.
 • Bij de montage heeft de monteur een stopcontact nodig binnen een straal van 1,5 meter van het punt waar de kabel je woning binnenkomt. Is deze niet aanwezig? Zorg er dan voor dat er een stopcontact wordt gemaakt of dat er een verlengsnoer ligt.

Partners

VAN DIJK schakelt voor de uitvoering van sommige werkzaamheden de hulp van andere bedrijven in. Dit zijn gespecialiseerde partners.

Afspraak maken

Voor een afspraak met de monteur voor de montage bel je onze winkel. Is de monteur er al voor een montage of reparatie? Dan kun je de monteur ook ter plekke vragen extra werkzaamheden uit te voeren.

Afspraak annuleren of wijzigen

Komt de afspraak met de monteur toch niet goed uit? Of is de monteur niet meer nodig? Wijzig of annuleer de afspraak dan op tijd. Zo voorkom je € 35 aan voorrijkosten. Bekijk ons telefoonnummer en onze openingstijden op vandijkverfzaken.nl/contact

Werkwijze, middelen en omstandigheden

VAN DIJK bepaalt zelf hoe en met welke middelen de monteurswerkzaamheden worden verricht. Natuurlijk houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met je wensen. De werkzaamheden zijn klaar wanneer de monteur dat aangeeft. Hij zal je het resultaat laten zien en vragen voor akkoord te tekenen.

VAN DIJK verricht geen graaf-, straat-, smeed-, breek-, timmer-, metsel-,schilder- of bouwkundigewerkzaamheden en steigerwerk.

De monteur doet zijn uiterste best om het probleem op te lossen. Helaas zijn er ook situaties waar een monteur niets aan kan doen. Zoals een defecte product.

Betaling

Mogelijke kosten worden op je factuur van VAN DIJK in rekening gebracht. Of direct te betalen per pin of tikkie.

Garantie

Op de werkzaamheden van de monteur geven we 28 dagen garantie.

De garantie vervalt als je de materialen onoordeelkundig en/of ondoelmatig gebruikt of laat gebruiken.

Bij VAN DIJK krijg je de standaard fabrieksgarantie. De oorspronkelijke garantieduur van het vervangen of herstelde materiaal blijft gehandhaafd. Om aanspraak te maken op garantie heb je het garantiebewijs nodig.

Veiligheid

Onze monteurs zijn verplicht namens de ARBO om beschermingskleding te dragen. Het is niet toegestaan dat onze monteurs op blote voeten of op sokken door de woning/bedrijfspand lopen.

Overige voorwaarden 

Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden en Extra Voorwaarden van VAN DIJK Services B.V. of de Algemene Basisvoorwaarden, Extra Voorwaarden en toepasselijke aanvullende productvoorwaarden van VAN DIJK B.V. (hierna genoemd “de Algemene Voorwaarden van VAN DIJK”). Ze zijn

er een onlosmakelijk onderdeel van. Mochten ze elkaar tegenspreken, dan gelden deze Voorwaarden monteursbezoek met voorrang waar het gaat om het doen van werkzaamheden door een monteur. De de nities uit de Algemene Voorwaarden van VAN DIJK gelden ook voor deze Voorwaarden monteursbezoek.

Deze voorwaarden gelden bij alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen jou en VAN DIJK voor het doen van werkzaamheden. Afwijkingen van deze voorwaarden of aanvullingen gelden alleen als je die schriftelijk met VAN DIJK hebt afgesproken. Ook onze gespecialiseerde partners (onderaannemers) kunnen zich beroepen op deze Voorwaarden monteursbezoek en de Algemene Voorwaarden van VAN DIJK.

Tarieven raamdecoratie producten

VAN DIJK hanteert voor het monteren van raamdecoratie producten geen uurtarief, maar een vast tarief per product. De tarieven zijn inclusief uurtarief monteur(s), klein materiaal, voorrijkosten en overige kosten.

 • Horren en raamdecoratie
  €50,- voor de eerste, en €25,- voor elke volgende
 • Gordijnen
  €90,-/stel (inclusief plaatsen van roede/rails) voor de eerste, en €45,- voor elke volgende.
 • Veluxraamdecoratie van Velux
  €50,- voor de eerste en tweede, en €25,- voor elke volgende