Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om artikelen te ruilen. U kunt wel een artikel retourneren en zelf het gewenste artikel opnieuw bestellen in onze webshop. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Retourneren

Wij doen ons best om retourzendingen binnen 14 dagen in behandeling te nemen. Retourzendingen die niet aan de onderstaande voorwaarden voldoen worden geweigerd en teruggestuurd naar de afzender.

Voorwaarden retourzending:

  • Voeg een kopie van de factuur, de pakbon en de reden van retour bij de retourzending. U kunt deze in de doos meesturen.
  • Zorg ervoor dat het product ongebruikt, in de originele doosdegelijk verpakt en binnen 14 werkdagen wordt verstuurd. (tenzij anders afgesproken met klantenservice)
  • Let er op dat er geen beschadigingen zijn aan de originele verpakking. Er mogen ook geen geschreven teksten aan de buitenkant van de originele verpakking zitten.
  • Is het artikel een actie/bundelproduct? Dan dient u alle (bijbehorende) actie/bundelproducten mee te sturen. Zonder retour van het actie/bundelproduct(en) zal deze in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor aangevraagde acties van de fabrikanten.
  • Retourzendingen die niet aan de voorwaarden voldoen moeten wij helaas terugsturen. Kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.
  • Speciale bestellingen kunnen niet retour.
  • Gemengde verf kan niet geretourneerd worden.
  • Maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Speciaal naar instructies van de consument op kleur gemengde verf is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden. Dit geldt ook voor kleuren als Ral 9010 en Ral 9001.

Retourneren bij een kleurklacht

Voordat je begint met schilderen vragen wij je om de kleur te controleren. Dit doe je door een proefstukje op te zetten en deze voldoende te laten drogen. A.d.h.v. het proefstukje kun je concluderen of de kleur goed is. Mocht je van mening zijn dat de kleur niet goed is, neem dan direct contact met ons op. Wij vragen je dan om of een roerhoutje op te sturen met de kleur, of om het blik retour te sturen.

*Als het blik al dusdanig verbruikt, of zelfs leeg is, kunnen wij geen beoordeling maken.

Als het roerhoutje of het blik retour is ontvangen, vergelijken we de kleur altijd met een officiele kleurenwaaier. De kleurenwaaiers zijn veelal gemaakt met een hoogglans afwerking. We houden hiermee rekening op het moment dat je bijvoorbeeld een matte of zijdeglans verf hebt gekozen.

Mocht het blijken dat wij niet voldoende beoordeling kunnen geven aan de kleur, dan sturen we het roerhoutje en/of het blik op naar de fabrikant. Zij zullen dan opnieuw een beoordeling maken.

Let erop dat wanneer je een roerhoutje naar ons toe stuurt, de verf altijd eerst twee minuten linksom en twee minuten rechtsom goed geroerd is. Denk er ook aan om met het roerhoutje goed over de bodem te schrapen. Zo zorg je ervoor dat alle pigment zich goed vermengd met de verf. (Bovenstaande is uiteraard ook van belang voordat je gaat verven)

Retouradres:

Van Dijk Verfzaken
t.a.v. afdeling retour
Rijksstraatweg 259
3956 CN Leersum

Klik op de onderstaande link om een retour aan te maken.
https://verfzaak.shipping-portal.com/rp/