Alle stoffen zijn ook verkrijgbaar als rolgordijnen. Ideaal voor combinaties.

Lichtwering & Privacy

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen.

  • open, voor vrij doorzicht
  • halfopen, voor gefilterde lichtinval
  • gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Van S tot XXL

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende baanbreedtes: van 4,5 cm (S) voor een subtiel effect, tot maar liefst 40 cm (XXL). De stoere brede banen staan heel mooi voor grote ramen.

Stoffen

Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij.

Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Ideaal dus als je duo rolgordijn met enkele rolgordijnen in je woning wilt combineren.

Extra mogelijkheden

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

Kom voor de gehele collectie en vakkundig advies naar VAN DIJK interieur & verfspecialist in Driebergen, Leersum of Wijk bij Duurstede. Onze adviseurs staan voor u klaar!