Geen muggen en andere insecten in woon- of slaapkamer dankzij een hor op maat

Voor elk raam, deur of schuifpui is er een passende hor. Een hor van VAN DIJK wordt op maat gemaakt. Er is in onze winkel een ruime keus uit verschillende soorten horren. Afhankelijk van hoe een raam, schuifpui of deur gebruikt wordt, kan er worden gekozen voor verschillende opplossingen. Zoals een voorzethor, plisséhor, inzethor of scharnierende hordeur. Wij adviseren graag en laten de verschillende mogelijkheden zien.

Horren passen prima in een schuifpui, Velux dakraam, draai-/kiepraam of deur. Ook voor de horkozijnen zijn er verschillende kleuren mogelijk.

Voor mensen met hooikoorts is er goed nieuws; een hor van speciaal pollengaas houdt ook nog de pollen vast.

 

Bescherm de insecten met Unilux horren.

Rolhor

De raamrolhor of rollende raamhorren van Unilux sluiten jouw ramen perfect af zodat jij ’s nachts goed kunt slapen. Je kunt kiezen uit de luxe Super+ of de budget Comfort raamrolhor.

Plissé raamhor

De geplisseerde raamhorren van Unilux zijn van hoge kwaliteit en vormen samen met de plisséfit deuren een mooi geheel.

Vaste hor

Een vaste raamhor klem je tussen kozijn zonder te schroeven (Inklemhor), plaats je eenvoudig voor je raam (Raamhor Scharnierend) of bedien je eenvoudig met veerstiften (Veerstifthor).

Plissé hordeur

De plissé hordeur van Unilux is de meest verkochte hordeur van Nederland, en met een reden. Unilux introduceerde de Japanse plissé hordeuren als eerste in Europa in 1999. In 2013 zijn deze verouderde Japanse plissé hordeuren geheel vernieuwd en de Plisséfit is de sterk verbeterde opvolger. De gepatenteerde Plisséfit wordt nu volledig in Nederland geproduceerd en kan zowel op- als in de dag gemonteerd worden. Daarmee is de gaaskwaliteit is ook sterk verbeterd.

Rolhordeur

De rolhordeur van Unilux; de Comfort, is de prijs vriendelijke oplossing voor uw deur.

Vaste hordeur

De vaste hordeuren van Unilux zijn luxe oplossingen die alleen door een vakkundige dealer geïnstalleerdkunnen worden.

Vraag een offerte aan.