Speel eenvoudig met licht door de houten lamellen te kantelen. Zo creëer je precies de sfeer die je wilt. Laat je inspireren door de mogelijkheden op deze pagina.

Exclusief en trendy

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën van bece®. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl.

Handige functionaliteiten

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Persoonlijke twist

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassend ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen.

Wil je graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten horizontale jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt jouw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Keuze uit diverse lamellen

De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:

  • 25 mm, voor een subtiele uitstraling
  • 50 mm, passend in ieder interieur
  • 65 mm, voor een robuuster effect

Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Bedienmogelijkheden

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten zakken gaat met een vloeiende beweging. De bediening is naar keuze links, rechts of kruislings.

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Op deze manier heb je er het langste plezier van! Ben je geïnteresseerd in de houten jaloezieën?

Kom voor meer informatie langs bij VAN DIJK interieur & verfspecialist in Driebergen, Leersum of Wijk bij Duurstede en laat u adviseren!